VHV

banner_03
xvhv
Amsterdam, Nederland, 04.05.2017
rod2
PT

Zaterdag 24 november 2018 zal de 5e editie van het VHV Boksgala plaatsvinden. Dit jaar zullen de opbrengsten van het VHV Boksgala ten goede komen aan de Depressie Vereniging.

 
VHV, oftewel Vereniging Het Verschil is op 16 september 2008 opgericht en heeft als doel een waardevolle een duurzame bijdrage te leveren aan onze samenleving. Eens in de twee jaar kiezen zij een goed doel uit waar zij actief geld voor inzamelen door middel van het organiseren van acties en evenementen. Een van deze evenementen is een boksgala en hier levert Dojo Doorjé zijn bijdrage.

Wij begeleiden ook dit jaar een aantal deelnemers van begin tot aan de wedstrijd en zorgen ook voor de kwaliteitscontrole gedurende het hele traject. De cohesie die ontstaat onder de deelnemers om het maximale eruit te halen is werkelijk inspirerend!
Wij zijn trots om onze dappere strijders: Stephanie Haesen, Dave van Hillo, Hein Meurer, Derek Vreeburg en Tjeerd Romijn, te gaan begeleiden naar hun allereerste gevecht in de ring ooit!

De kick-off, waarbij alle deelnemers voor het VHV boksgala elkaar zullen ontmoeten, vindt plaats op 29 maart 2018, om 18.00u in GEORGE MARINA (Spaklerweg 10a) in Amsterdam.

De matchmaking vindt plaats op 14 oktober 2018 @ Dojo Doorjé.

Voor meer informatie, kijk op : www.vereniginghetverschil.nl of op de VHV boksgala Facebook pagina.