Rodney Doorjé

rod1
rod2
clinicAS80-Rod

Vanaf de eerste dag dat ik mijn voet in de sportschool zette, was ik verkocht.
Op mijn achttiende maakte ik kennis met de sport Thaiboksen. Een sport waarbij techniek, zelfbeheersing en discipline voorop staan.
Ik heb elf jaar als professioneel atleet deze sport beoefend en behaalde drie Nederlandse kampioentitels in de professionele klasse.

Na mijn profcarrière heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik ben personal trainer boksen/thaiboksen en wedstrijdtrainer en -coach. Ik geef (privé)lessen en (bedrijfs)clinics/ workshops voor volwassenen en voor jeugd. Daarnaast ben ik geschoold docent Weerbaarheid en Agressie regulatie, waarmee ik mij gespecialiseerd heb in lesgeven aan kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Ik kan in mijn werk de sport laten zien vanuit een andere hoek en daarmee doorbreek ik graag alle clichés; kickboksen is een sport voor een iedereen!

De diversiteit in mijn klantengroep maakt dat ik het kickboksen op verschillende manieren kan inzetten om ieders doelstellingen te behalen. Door het kickboksen worden mentale aspecten verbeterd en is er een sterke verbetering in de fysieke gesteldheid. Of je nu bij mij traint voor een betere conditie, een strakker lijf of omdat je mentale doelstellingen voor ogen hebt? Ik motiveer je graag om je eigen grenzen te verleggen!

Opgeven is geen optie! Ik motiveer je om je eigen grenzen te verleggen en om er zoveel mogelijk eruit te halen!
Rodney Doorjé

In mijn lessen hanteer ik een duidelijke structuur die voor iedereen in de gym geldt. Ik leg tevens verbanden naar het dagelijks leven. Zoals bij de jeugdlessen. Jongeren hebben vaak moeite met het maken van weloverwogen keuzes en het overzien van de consequenties van deze keuzes. Door deelname aan onze kickbokslessen ervaren jongeren meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en ontstaat er verschil in (levens)houding en uitstraling.

Kickboksen is een middel om te werken aan weerbaarheid, discipline, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen van jongeren. Lees meer over onze aanpak bij kickboks lessen voor de mini’s en pubers.

Interesse in een inspirerende workshop van Rodney? Vraag hier informatie aan.